Kliniska studier

Nonyx Nail Gel erbjuder ett ny lösning på problemet med gula och mörka tå- och fingernaglar.

Nonyx Nail Gel använder två steg i behandlingen för att förbättra utseendet på naglarna. Först bryts keratin ner och avlägsnas därefter rensas naglarna för att få ett klarare och friskare utseende.

Behandling

Tvätta naglarna och torka torrt. Lägg på ett tunt lager, en eller två droppar, av Nonyx Nail Gel en gång per dag på gula och mörka naglar och under nagelkanten på förtjockade naglar. Låt torka några minuter. Använd inte medlet på akryl eller konstgjorda naglar. En förpackning Nonyx Nail gel innehåller 120 gr/4 oz och räcker till minst 3-4 månader beroende på hur många naglar som skall behandlas. För bästa resultat använd inte nagellack under behandling. För att behålla och förebygga kan medlet även användas efter behov i framtiden. Nonyx Nail Gel bör inte användas som ett alternativ till behandling av nagel sjukdomar där läkare har ordinerat medicin utan som ett kompliment för ett snabbare resultat. Rådgör alltid med din läkare om du är osäker.

Innehåll

Vatten, Ethanoic acid 9,75 %, Xanthan gum, Parfym. Biologisk nedbrytningsbart. Inte testat på djur.

Restriktioner

Endast för utvändig behandling. Låt inte barn själva använda produkten. Undvik ögonkontakt. Produkten kan vara ögon irriterande. Vid ögonkontakt skölj med kallt vatten omedelbart.

Producerad av Blue Mist